Ærlig talt!

Ferie planlægning 2.0

Vi skal på ferie!
… Vi skal på FERIE!
… VI SKAL PÅ FERIE!
… Ferie er, nok for de fleste, noget man glæder sig enormt til og som bare ikke kan komme hurtigt nok, men ferie er også noget af et mesterstykke at forberede, når man skal rejse med små børn, og dét kan da dræne selv den mest energifyldte mama!
Hjemme hos os, synes jeg, at de mange praktiske opgaver kommer snigende og pludselig er listen over opgaver og gøremål længere end selve ferien, men pyh!… Godt vi er to til at gøre klar til ferie.. eller hvad?
Min mand – min partner – min sammensvorende, er typen, som er utrolig pligtopfyldende. Vi er i dagligdagen et godt team og vi hjælper hinanden og giver plads til hinanden. Det betyder også, at jeg kender ham godt nok til at vide, at jeg må give ham plads og tid til at klare så meget arbejde som muligt inden ferie, så han ikke sidder med fornemmelsen af, at have ladet sin afdeling i stikken, og de dermed ikke kan arbejde videre, mens chefen ligger på solstolen og kalder “Una cerveza, gracias!”
Det betyder jo så også, at mama her står for stort set AL planlægning, og denne gang synes jeg, at det i dén grad kræver en masse energi, fordi vi for første gang, skal ud og rejse som familie på 4 og fordi det er længe siden, at vi har rejst med et ble-barn.
Jeg har overvejet, om jeg tænker for meget over de alt for ligegyldige småting, men jeg kan ikke rigtig slappe af, før jeg ved, at der er styr på tingene og på de situationer, som måske vil opstå – f.eks. hvis Minibossen falder og slår sig, så skal der plaster til, eller hvis der ikke er en elkedel på værelset, så må jeg have skaffet en i rejsestørrelse, så vi kan fodre Frk. Flødekind, når hun skal have sin flaske. Frk. Flødekind vil nemlig kun være 4 måneder når vi rejser. Det, i sig selv, kræver jo en hel container af udstyr og det kan være svært at begrænse sig. Tænk nu, hvis jeg får pakket for lidt modermælkserstatning med, eller vådservietter? Jo vist, kan man købe begge dele i andre lande, men måske er de fyldt med alt muligt mærkelig kemi? Min farmakonom-hat er så godt skruet på, at jeg ikke kan få den af, især når det gælder mine børn. Heldigvis er der et max på antal kg vi må slæbe med os, så en hel container bliver det nok ikke til.
The list goes on and on and on and on!
Ud over de praktiske opgaver, så skal sker der også noget mystisk med familiens ældste barn. Min dejlige miniboss, som for det meste er så mild og glad, bliver pludselig en helt anden dreng. Han tér sig, brokker sig og vil faktisk helst ikke samarbejde. Sådan får han det også nogle gange, når vi skal ud af døren og f.eks. i svømmehallen eller bare i børnehave. Jeg tænker, at han kan mærke, at hans forældre er lidt fraværende og til tider presset i middelsvær grad i pakningsprocessen, og det vil han åbenbart gerne kommunikere ved, at opføre sig som et r*vhul!
Vi kommer dog altid ud af døren til sidst – nogle gange med lidt skrig og skrål, men jeg plejer at blive god igen til sidst 😉
Én ting, som jeg har styr på, er opstartsgrød til Frk. Flødekind. Hun har vist flere tegn på, at dét der mad, faktisk er lidt spændende når vi spiser, og desuden er hun begyndt at vågne mere om natten, hvilket Minibossen også gjorde, da han trængte til mere end mælk. Hun er ikke startet på grød endnu, men jeg vil ikke sidde i Spanien med et monster sultent barn og tænke “Åh, karma din kælling – det var det eneste jeg ikke pakkede med!”.
Som salgs -og marketingsansvarlig har jeg brugt ganske mange timer på bl.a. Instagram og den “vane” er forsat ind i min barsel. Det er nemlig mit “helle”, når ungerne sover. Her kan jeg lade mig inspirere af andres profiler og opdage nye spændende trends og firmaer. Desuden kan jeg godt lide at nørde lidt i, hvad der får folk til at like, følge og interagere på IG.
Jeg synes det virkede lidt uoverskuelig, at skulle have en masse forskellige slags meltyper med og fedtstof, men så faldt jeg over en virkelig lækker nyopstartet dansk webshop – www.baby-deli.dk på Instagram, som laver de skønneste økologiske pakkeløsninger  – helt fra nybegynder på grød til garvede juniorer.
Ud over, at have modtaget den mest vilde og venlige kundeservice (skrev sent mandag aften, om de kunne nå at sende min ordre, så jeg modtog senest idag og fik prompte et venligt svar og ordren blev sendt afsted dagen efter – på en helligdag!), så modtog jeg IGÅR den fineste pakke, som emmer af kærlighed for de små detaljer!
For en god ordens skyld, vil jeg gerne pointere, at jeg selv har betalt for ordren og at dette indlæg ikke er betalt, men jeg er virkelig imponeret over dem og glæder mig til at komme igang med grød til Frk. Flødekind.
Åh ferie – du er længeventet og jeg håber, at du bliver en god en af slagsen, for jeg ved, at vi i hvert fald ikke går ned på hverken solcreme eller mad!

Nybegynder pakke til 14 dage

LÆKKER indpakning!

 

Skriv et svar