madplan no. 4
Aftensmad,  Opskrifter

Madplan No. 4

Så er sidste madplan for januar skudt i gang!

Jeg håber I har fået brugt nogle af opskrifterne og måske fundet nogle nye favoritter, som hele familien nyder!?

Det har været meget spændende at lave madplan, som andre kan følge med i – og spise ud fra, men jeg må også sige, at det kræver meget forberedelsestid at få gennemført, fordi opskrifterne skal findes, afprøves, justeres og så skal indlæg mv. skrives, der skal tages billeder, og så skal der bruges tid på at poste på de sociale medier.

Hvad skal der så ske i februar?

Jeg vil rigtig gerne blive ved med at lave madplan herhjemme og dele ud af mine opskrifter, men det bliver for februars vedkommende ikke en ugentlig begivenhed, som det var i januar. Det tager simpelthen for meget tid.

I skal selvfølgelig ikke snydes for inspiration til aftensmaden mv. og derfor vil der stadig komme opskrifter op på bloggen, når min indre mad-nørd ikke kan få ro!

Noget nyt i vente!

Jeg går med overvejelser om at flytte min lille blog over på egen “kanal”, fordi min passion indenfor blogging helt klart er, at udvikle og dele mine opskrifter. Jeg har været utrolig glad for at være en del af momster, men jeg synes ikke jeg har så frygtlig meget/nyt/anderledes at dele ud af, når vi taler om det at være en familie og mor og så synes jeg ikke, at jeg min blog helt passer ind mere.

Hvis beslutningen bliver at flytte over på eget, så skal jeg selvfølgelig nok give lyd!

Madplan No. 4

Mandag:
Hakkebøffer med tzatziki og ovnbagte cherrytomater

Tirsdag:
Indisk risret

Onsdag:
Buddha Bowl

Torsdag:
Rester

Fredag:
Pizza ud over det sædvanlige

Indkøbsliste

Grøntafdelingen

1-2 kartofler pr. person
1-2 gulerødder pr. person
1 pakke cherrytomater
1 agurk
4-5 fed hvidløg
4 løg
4 røde æble
2 avokado
3-4 søde kartofler
1/2 rødt spidskål
4-8 portobello svampe
1 bundt forårsløg
1 citron
2 rødløg
1 tomat
1 håndfuld frisk ruccola salat
1 håndfuld kruspersille

Kolonial

Salt
Peber
Olivenolie
2-3 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
3 dl grove ris
1 pose Peanuts
1 spsk. honning
4 spsk. dijonsennep
2,5 dl couscous (eller 1 pakke nudler)
1-2 spsk. sesamfrø
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse tomatpure
1/2 tsk. rørsukker
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
1 pakke pizzalmel 001

Køler/fryser

400 ml yoghurt naturel
1 pakke gær
1-2 spsk. smør
1 pakke bacon i skiver
1 pakke hakket oksekød (gerne øko)
1 pakke hakket svinekød (gerne øko)
2-4 koteletter – gerne øko (vi spiser ca 1/2 kotelet pr. person i denne uge)
1/2 pose edamame bønner (frost)
1 pose wok-grøntsager Øko (frost)
1 pakke lufttørret skinke eller andet lufttørret kød
1 kugle frisk mozzarella

2 kommentarer

Skriv et svar