Ærlig talt!

Børnemagi

Af en eller anden grund, så er jeg den eneste, ud af en søskendeflok på 4, som kan huske mange detaljer omkring vores barndom. Min storesøster og storebror husker næsten ingenting – ud over de sædvanlige større begivenheder, såsom runde fødselsdage og familieferier. Min storesøster læste helt utrolig meget i sin barndom og gennem sine teenageår og tænker, at det er derfor, hun ikke kan huske så meget, fordi fokus var bøgernes univers 🙂
Min storebror… tja.. måske er det en drengeting? Har i hvert fald hørt det fra flere i min omgangskreds.
Jeg holder utrolig meget af mine minder, og jeg kan mærke, at nu hvor jeg er blevet mor, så vil jeg gerne give mine børn det samme. For mig er minderne nemlig fyldt med kærlighed, tryghed og en smule børnemagi og dét er noget jeg vægter højt i vores lille hjem.
Derfor glædede jeg mig også som et lille barn, da vi i søndags endelig kunne overraske minibossen Noah på 4 år, med en tur til Motor-Mille show i Esbjerg!
Noah fik kun besked om, at vi skulle noget særligt – uden Frk. Flødekind, fordi hun var for lille.
Han har, ligesom sin mor, en rigtig god fantasi og forsøgte ihærdigt at gætte, hvad overraskelsen kunne være. Han gættede på alt fra en tur i svømmehallen, til at holde fest for Frk. Flødekind!
Om formiddagen fik jeg lokket ham til at finde det udstyr frem, som han mente han ville få brug for i forbindelse med overraskelsen. Han valgte svømmebrillerne, fordi han rigtig gerne ville i svømmehal og fordi det tidligere har været noget far og mor har arrangeret uden hans viden. Jeg kunne ikke dy mig, og fik taget et dejligt billede med et lille tvist, så han har noget at huske dagen på.
I endnu et forsøg på at bevare dette minde, optog jeg hans reaktion i bilen, da vi fortalte ham hvad overraskelsen gik ud på. Jeg ved i hvert fald, at jeg aldrig vil glemme dagen, og jeg glæder mig til at kunne fylde hans -og lillesøsters dage med masser af kærlighed, tryghed og måske lidt magi!
Du kan se hans reaktion på min instagram Josesofine lige her.
P.S. Showet var super hyggeligt og han blev så træt, at han faldt i søn i bilen på vej hjem.

Skriv et svar