Ærlig talt!

Slik for mininørder

//Børnebogen “Familien Atom” er sponsoreret af Egolibris. Tankerne bag dette blogindlæg er helt mine egne!”//
Ja… måske siger overskriften dig ikke så meget endnu, men her i huset har vi minibossen Noah på knap 5 år, som suger viden til sig som en svamp!
Han har f.eks. siden 3 års alderen forstået engelsk og nu taler han det også (næsten) flydende.
Derfor blev jeg også rigtig glad, da vi fik chancen for at anmelde en ny børnebog for Egolibris gennem Momster Test, som netop kan give vores lille nørd lidt nyt til viden-samlingen.
Børnebogen “Familien Atom” kommer på et helt perfekt tidspunkt, fordi Noah er i den dejlige alder, hvor der i dén grad bliver analyseret, filosoferet og funderet over livets mange facetter. Det gælder alt fra “Hvordan er en flymotor sat sammen?” til “Kan din farmor egentlig godt se, at du har hendes halskæde på, når hun nu er død?”
Pyh ja.. det er med at have tungen lige i munden, sin parat-viden klar… og nogle gange ty til google, når Noah først kommer rigtig i gang med de mange tanker!
Jeg kan godt afsløre, at bogen faldt i overordentlig god jord herhjemme og ja… det var slik for mininørden og inden længe kan du læse vores anmeldelse af “Familien Atom” på Momster test.
Har du også en lille nørd -eller flere derhjemme, så hold øje med min Instagram (josesofine), så du ikke går glip af anmeldelsen!
Er I lige så tosset med bøger som os herhjemme, så rummer Egolibris både bøger, e-bøger og lydbøger for hele familien og kan du ikke vente til vores anmeldelse er udkommet, så kan du allerede nu, læse lidt mere om bogen lige her.
Den står klar til salg på deres boghylde fra d. 18. oktober 2018!
 

Skriv et svar